loggaSättAttMötas_mobilversion

Kundfokus

SättAttMötas hjälper företag med intern och extern kommunikation, visuell kommunikation, administration och struktureringsarbeten. Jag jobbar alltid med en röd tråd, ett vidvinkelperspektiv och med tydligt kundfokus.

Det finns många fördelar med att anlita en konsult. För många av Sättattmötas kunder är det ovärderligt att ha tillgång till en tillförlitlig konsult som är effektiv och alltid levererar hög kvalitet.
 

Från start till mål

Alla mina uppdrag startar med ett personligt förutsättning­slöst möte. Vid det första mötet får jag vanligtvis en övergripande bild av vilken typ av uppdrag som kunden har behov av.
Vi pratar om vilken form av samarbete som är aktuellt, projektets form och varaktighet samt vilka eventuella deadlines som finns. Tillsammans sätter vi upp start och mållinjer.
 

Kommunikation...

är mycket förenklat en en process för att överföra information från en punkt till en annan, men vägarna dit kan se olika ut.
När jag kommer utifrån som en resurs ser jag ofta saker med andra ögon och kan ge fräscha idéer till kommunikationsarbetet i verksamheten. Oavsett vilken typ av uppdrag jag jobbar med handlar det om att göra information så lättillgänglig och användbar som möjligt för det specifika projektet.